0 Shares 130 Views

Esti adolescenta si ai dureri de spate!? Mergi urgent la control pentru ca uite ce se poate intampla!

bizar Apr 03, 2014
0 131
Esti adolescenta si ai dureri de spate! Mergi urgent la control pentru ca uite ce se poate intampla!1

Sophie Aldridge, in varsta de 20 de ani din Denver a patit ceva cu totul neasteptat. Tanara a nascut dupa ce a ajuns la spital cu dureri de spate, nestiind ca era insarcina.

Ea a povestit ca nu a avut niciunul din simptomele specifice unei sarcini, cum ar fi greata de dimineata din primele luni, marirea volumului abdomenului si alte semne fizice vizibile ale existentei unei sarcini.

Mai mult, ea a spus ca a avut ciclu regulat si ca s-a distrat cat a putut cu prietenii, cu care obisnuia sa bea aproape seara de seara prin baruri si cluburi. Tanara nu s-a modificat fizic, talia ei ramanand aceasi pe tot parcursul sarcinii.

Cand i-a venit sorocul, Sophie a avut dureri de spate si s-a dus la spital, dar medicii i-au dat medicamente contra durerilor menstruale, deoarece urma sa ii vina ciclul. Au trimis-o acasa, dar ea s-a intors la spital in scurt timp si, dupa o jumatate de ora a adus pe lume un baietel, spre surprinderea tuturor, inclusiv a medicilor care nu isi dadusera nici ei seama ca femeia urma, de fapt, sa nasca, scrie Daily Mail.

Astfel a aparut pe lume Thomas, unbaietel frumos si sanatos.

„Imi dau seama ca unora le pare stupid ceea ce spun, dar chiar nu mi-am dat seama deloc ca sunt insarcinata. Nu am avut niciun simptom de sarcina”, a repetat Sophie.

Ea a primit cu bucurie dar si cu uimire nasterea fiului ei, de care este incantata. Prietenii si familia i-au venit in ajutor si i-au adus tot ceea ce are nevoie un nou nascut, de la scutece pana la hrana.

Esti adolescenta si ai dureri de spate! Mergi urgent la control pentru ca uite ce se poate intampla!2

Sursa: rtv.net

You may be interested

Descoperirea despre armata de teracota care te va pune serios pe ganduri!
STIINTA
0 shares942 views

Descoperirea despre armata de teracota care te va pune serios pe ganduri!

Eusebiu Colompar - Oct 17, 2016

Noi descoperiri ar putea rescrie istoria Armatei de Teracota. Cei 8.000 de soldati de teracota care s-au pastrat in interiorul mormantului primului imparat…

Gadgetul care iti face casa buna cu vecinii. Poti sa dai cate gauri vrei
TEHNOLOGIE
0 shares718 views

Gadgetul care iti face casa buna cu vecinii. Poti sa dai cate gauri vrei

Eusebiu Colompar - Oct 17, 2016

Gadgetul care te salveaza cand vecinul foloseste bormasina la 7 dimineata. Aproape 3.000 de oameni au investit pentru ca acest gadget sa devina…

Cat de multa apa mai are Pamantul?
STIINTA
0 shares915 views

Cat de multa apa mai are Pamantul?

Eusebiu Colompar - Oct 17, 2016

Nivelul apei de pe Pamant este mic, comparabil cu alte planete din sistemul solar. Pamantul detine 1.333 kilometri cubi de apa, in timp…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category