0 Shares 132 Views

O mama are grija de baiatul ei in propria casa, acesta fiind mort de 18 ani! VIDEO

bizar Sep 20, 2013
0 133
1mamaaaa

Joni Bakaradze a murit cu 18 ani in urma, la varsta de 22 de ani, iar mama a ales sa conserve pe cat se poate trupul baiatului, potrivit antena3.ro.

In primii patru ani dupa decesul lui Joni, mama lui, Tsiuri Kvaratskhelia, a folosit fluide traditionale de imbalsamare. Intr-o noapte, femeia spune ca cineva i-a spus in vis sa inlocuiasca substantele folosite pana atunci cu votca. Asadar, a doua zi, femeia din satul georgian Bashi, a pus visul ei in aplicare. De atunci si pana acum, ea stropeste corpul neinsufletit cu votca, altfel, spune ea, acesta se innegreste rapid.

Daca in primii 10 ani de dupa moartea fiului sau, femeia obisnuia sa ii schimbe hainele de fiecare data cand era ziua de nastere a acestuia, in ultimul timp, batranetea si boala au impiedicat-o sa mai indeplineasca acest ritual si se plange ca nu mai poate avea grija de Joni asa cum avea odinioara, cand era in putere.

Cu toate astea, eu continua sa foloseasca aceeasi formula, bazata pe bautura spirtoasa, pentru a conserva chipul fiului sau.

Intrebata de ce au ales sa pastreze trupul lui Joni intr-o incapere din gospodarie, Tsiuri Kvaratskhelia a spus reproterilor de la Georgia Newsca a fost ideea sotului ei, pentru ca nepotul lor, care avea atunci doar doi ani, sa ii poata privi fata tatalui sau decedat.

Cei doi batrani sustin ca nepotul lor a fost multumit de decizia luata cu 18 de ani in urma.

You may be interested

Descoperirea despre armata de teracota care te va pune serios pe ganduri!
STIINTA
0 shares942 views

Descoperirea despre armata de teracota care te va pune serios pe ganduri!

Eusebiu Colompar - Oct 17, 2016

Noi descoperiri ar putea rescrie istoria Armatei de Teracota. Cei 8.000 de soldati de teracota care s-au pastrat in interiorul mormantului primului imparat…

Gadgetul care iti face casa buna cu vecinii. Poti sa dai cate gauri vrei
TEHNOLOGIE
0 shares718 views

Gadgetul care iti face casa buna cu vecinii. Poti sa dai cate gauri vrei

Eusebiu Colompar - Oct 17, 2016

Gadgetul care te salveaza cand vecinul foloseste bormasina la 7 dimineata. Aproape 3.000 de oameni au investit pentru ca acest gadget sa devina…

Cat de multa apa mai are Pamantul?
STIINTA
0 shares915 views

Cat de multa apa mai are Pamantul?

Eusebiu Colompar - Oct 17, 2016

Nivelul apei de pe Pamant este mic, comparabil cu alte planete din sistemul solar. Pamantul detine 1.333 kilometri cubi de apa, in timp…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category