0 Shares 262 Views 1 Comments

Un motan candideaza la primaria orasului mexican Xalapa! VIDEO

bizar Iun 20, 2013
0 263 1
1morris1

Candidatura unui motan pe nume Morris la primaria orasului mexican Xalapa a inceput ca o gluma, dar s-a transformat intr-un fenomen pe retelele de socializare, potrivit The Guardian.

„Morris a devenit expresia a cat de mult s-au saturat oamenii de toate partidele si de sistemul politic care nu ne reprezinta”, afirma Sergio Chamorro, proprietarul candidatului cu blana, al carui slogan de campanie a fost: „Te-ai saturat sa votezi pentru sobolani? Voteaza o pisica.”

Pagina de Facebook pentru El Candigato Morris („gato” insemand „pisica” in spaniola) are in prezent peste 130.000 de „like”, mult mai multe decat cele ale oricarui alt candidat inregistrat in cursa pentru primaria orasului Xalapa, capitala statului Veracruz. Alegerile locale din Mexic vor avea loc in aproximativ jumatate de tara la 7 iulie.

cat for mayor 2.jpg

Pagina de Facebook si site-ul de Internet ale lui Morris sunt pline de fotografii, filmulete si sloganuri trimise de sustinatorii din toata tara.

„Adevarul este ca Morris nu ne mai apartine. El apartine fanilor sai”, a declarat Chamorro.

Morris a inspirat si alte candidaturi de animale in alte orase mexicane: un magar in Ciudad Juarez,un caine in Oaxaca si un pui de gaina in Tepic. Niciunul insa nu a devenit la fel de popular ca motanul.

Directorul institutului electoral din Veracruz, care organizeaza alegerile in stat, a cerut populatiei sa nu isi iroseasca voturile optand pentru Morris.

„Este important sa votati pentru candidatii inregistrati”, a declarat Carolina Viveros. „Va rog”, a adaugat ea.

Sursa: mediafax.ro

You may be interested

Descoperirea despre armata de teracota care te va pune serios pe ganduri!
STIINTA
0 shares942 views

Descoperirea despre armata de teracota care te va pune serios pe ganduri!

Eusebiu Colompar - Oct 17, 2016

Noi descoperiri ar putea rescrie istoria Armatei de Teracota. Cei 8.000 de soldati de teracota care s-au pastrat in interiorul mormantului primului imparat…

Gadgetul care iti face casa buna cu vecinii. Poti sa dai cate gauri vrei
TEHNOLOGIE
0 shares718 views

Gadgetul care iti face casa buna cu vecinii. Poti sa dai cate gauri vrei

Eusebiu Colompar - Oct 17, 2016

Gadgetul care te salveaza cand vecinul foloseste bormasina la 7 dimineata. Aproape 3.000 de oameni au investit pentru ca acest gadget sa devina…

Cat de multa apa mai are Pamantul?
STIINTA
0 shares915 views

Cat de multa apa mai are Pamantul?

Eusebiu Colompar - Oct 17, 2016

Nivelul apei de pe Pamant este mic, comparabil cu alte planete din sistemul solar. Pamantul detine 1.333 kilometri cubi de apa, in timp…

One Response

  1. Pingback: Un motan candideaza la primaria orasului mexican Xalapa! VIDEO | stireazilei.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category