0 Shares 212 Views

Au primit SMS din MORMANTUL bunicii: „Veghez asupra voastra. Totul va fi bine!”

bizar Oct 17, 2014
0 213
Au primit SMS din MORMANTUL bunicii Veghez asupra voastra. Totul va fi bine

Bunica decedata de cancer la numai 59 de ani si-a socat rudele dupa ce a trimis mai multe sms-uri persoanelor aflate la mormantul sau de pe telefonul pe care il avea in cosciug.

Indurerate de pierderea suferita, rudele femeii au incercat sa pastreze vie memoria acesteia intr-un mod inedit. Pentru ca decedatei ii placea extrem de mult sa expedieze celor dragi mesaje pe telefonul mobil, ei au i-au pus telefonul mobil alaturi, in cosciug, compania de telefonie mobila asigurandu-i ca numarul nu va fi acordat unui alt abonat.

Din cand in cand, atunci cand simtea ca ii lipseste mult, nepoata ii expedia bunicii sale moarte SMS-uri in care ii povestea despre ce mai era nou in viata ei si a familiei sale.
La trei ani dupa tristul eveniment, a primit un raspuns la unul din SMS-urile expediate pe telefonul defunctei:

„Nu fiti ingrijorati.Veghez asupra voastra. Totul va fi bine!”, scria in mesajul primit. „Va dati seama ce soc am suferit cand am citit mesajul, nu stiam ce sa cred!”, a declarat nepoata jurnalistilor.

Solicitand informatii companiei de telefonie mobila, a fost descoperit faptul ca, in ciuda asigurarilor date ca asa ceva nu se va intampla, numarul de telefon al decedatei fusese alocat unui nou abonat, care a hotarat sa faca o gluma macabra familiei, raspunzand SMS-urilor expediate.

Sursa: jurnalul.ro

You may be interested

Descoperirea despre armata de teracota care te va pune serios pe ganduri!
STIINTA
0 shares948 views

Descoperirea despre armata de teracota care te va pune serios pe ganduri!

Eusebiu Colompar - Oct 17, 2016

Noi descoperiri ar putea rescrie istoria Armatei de Teracota. Cei 8.000 de soldati de teracota care s-au pastrat in interiorul mormantului primului imparat…

Gadgetul care iti face casa buna cu vecinii. Poti sa dai cate gauri vrei
TEHNOLOGIE
0 shares724 views

Gadgetul care iti face casa buna cu vecinii. Poti sa dai cate gauri vrei

Eusebiu Colompar - Oct 17, 2016

Gadgetul care te salveaza cand vecinul foloseste bormasina la 7 dimineata. Aproape 3.000 de oameni au investit pentru ca acest gadget sa devina…

Cat de multa apa mai are Pamantul?
STIINTA
0 shares991 views

Cat de multa apa mai are Pamantul?

Eusebiu Colompar - Oct 17, 2016

Nivelul apei de pe Pamant este mic, comparabil cu alte planete din sistemul solar. Pamantul detine 1.333 kilometri cubi de apa, in timp…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category