0 Shares 188 Views 2 Comments

Un cleric islamic a inventat primul ghid practic de batut nevasta! VIDEO

bizar Mai 29, 2013
0 189 2
1cleric

Un cleric islamic a povestit cu lux de amanunte la televiziunea araba Al-Nas ce metode trebuie folosite pentru a-ti bate nevasta.

Un fragment dintr-un interviu al clericului Sa’d Arafat, filmat in 2010, a facut furori in lumea musulmana, dupa ce fost publicat de televiziunea Al-Nas, potrivit Live Leak.

In timpul interviului, prezentatorul a purat o lunga discutie cu clericul egiptean, oferindu-le barbatilor sfaturi si metode prin care sa isi bata nevasta. Conform acestuia, insusi Mahomed, profetul islamic a lasat mai multe indrumari vechi de mii de ani. Mai mult, el a adaugat ca atunci cand sunt batute corect, femeile nu se opun prea tare.

„Ce trebuie sa stiti este ca Allah a binecuvantat femeile cu bataia. Profetul Mahomed a zis „bate-o, dar nu-i lasa semne si nu ii spune ca e urata”. Uite cum o onoreaza, spune profetul. De exemplu, daca o bati, sa nu ii dai in fata, ca o strici. Daca o bati, nu injura. O lovesti sa o disciplinezi, nu sa o faci de rusine. Nu ai voie sa o bati de mai mult de zece ori, nu ai voie sa o ranesti, sa ii rupi oasele, sa ii scoti dintii sau sa-i ranesti ochii. Exista o tehnica in a-ti bate nevasta. Nu o poti face oricum. Un barbat nu treubie sa isi ridice mana sus cand isi bate nevasta, ci intotdeauna de la piept. Aceste lucruri onoreaza femeia. Ea are nevoie de disciplina. Cum sa o disciplinezi daca nu prin bataie?”, povesteste Arafat in timpul interviului.

La un moment dat, moderatorul intreaba daca barbatii au voie sa foloseasca anumite obiecte, cum ar fi o ranga.

„Atunci cand o bate, barbatul nu trebuie sa ii lase semne, dar poate folosi si un obiect, nu este nicio problema. Doar sa nu o loveasca prea tare”, a fost raspunsul oferit de importantul cleric islamic care a scris si o carte privind acest subiect revoltator.

Sursa: rtv.net

You may be interested

Descoperirea despre armata de teracota care te va pune serios pe ganduri!
STIINTA
0 shares948 views

Descoperirea despre armata de teracota care te va pune serios pe ganduri!

Eusebiu Colompar - Oct 17, 2016

Noi descoperiri ar putea rescrie istoria Armatei de Teracota. Cei 8.000 de soldati de teracota care s-au pastrat in interiorul mormantului primului imparat…

Gadgetul care iti face casa buna cu vecinii. Poti sa dai cate gauri vrei
TEHNOLOGIE
0 shares724 views

Gadgetul care iti face casa buna cu vecinii. Poti sa dai cate gauri vrei

Eusebiu Colompar - Oct 17, 2016

Gadgetul care te salveaza cand vecinul foloseste bormasina la 7 dimineata. Aproape 3.000 de oameni au investit pentru ca acest gadget sa devina…

Cat de multa apa mai are Pamantul?
STIINTA
0 shares991 views

Cat de multa apa mai are Pamantul?

Eusebiu Colompar - Oct 17, 2016

Nivelul apei de pe Pamant este mic, comparabil cu alte planete din sistemul solar. Pamantul detine 1.333 kilometri cubi de apa, in timp…

2 Responses

  1. Pingback: Un cleric islamic a inventat primul ghid practic de batut nevasta! VIDEO | caplimpede

  2. Pingback: Un cleric islamic a inventat primul ghid practic de batut nevasta! VIDEO | stireazilei.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category